«КОНДИТЕР» КУРСЫ БОЙЫНША ТӘЖІРИБЕЛІК САБАҚТАР
«Кондитер» курсының маңызды бағыттарының бірі — ашытқылы және ашытқысыз қамыр илеу мен дайындау тәсілдерін үйрену болды. Тәжірибелі кондитер мамандарының жетекшілігімен қатысушылар қамырды илеудің және өңдеудің түрлі әдістерін меңгерді. Гүлжан Табулганова бұл дағдылардың маңыздылығын атап өтті: —Қамырмен жұмыс істеу бойынша білім — кондитерлік саланың негізі. Қамырды дұрыс илеу және оның құрылымын түсіну — табысты кондитер болудың кепілі. Курс аясында қатысушылар әртүрлі пицца мен тоқаш түрлерін дайындауды да үйренді.