shamshyraq.kz

Аймақтық тарихи-мәдени сайт

Региональный историко-культурный сайт

«КОНДИТЕР» КУРСЫ БОЙЫНША ТӘЖІРИБЕЛІК САБАҚТАР

«КОНДИТЕР» КУРСЫ БОЙЫНША ТӘЖІРИБЕЛІК САБАҚТАР

«Кондитер» курсының маңызды бағыттарының бірі — ашытқылы және ашытқысыз қамыр илеу мен дайындау тәсілдерін үйрену болды.  Тәжірибелі кондитер мамандарының жетекшілігімен қатысушылар қамырды илеудің және өңдеудің түрлі әдістерін меңгерді. Гүлжан Табулганова бұл дағдылардың маңыздылығын атап өтті: —Қамырмен жұмыс істеу бойынша білім — кондитерлік саланың негізі. Қамырды дұрыс илеу және оның құрылымын түсіну — табысты кондитер болудың кепілі. Курс аясында қатысушылар әртүрлі пицца мен тоқаш түрлерін дайындауды да үйренді.

16:52